Anima Integrativni Centar Beograd

Cenatar koji spaja klasičnu i holističku medicinu


 

 

VIBRATORNA MEDICINA
Akademik Petar Garjajev

 

 

 

Aparat ruskog akademika Petra Garjajeva MMGM


Ovaj moćni aparat pripada terapijskim protokolima kvantne medicine.

Predstavlja kombinaciju Teslinog kalema (koji indukuje torziona polja) i kvantne mantrice akademika Garjajeva koje se međusobno dopunjuju i deluju regenerativno na ljudski organizam.

Ovaj sistem ubrzava oporavak nakon truma, povreda, kod upala, kod bolesti srca , gastro trakta, kostano zglobnog sistema, neuroloških bolesti, značajno poboljšava stanje kod mnogih hroničnih, autoimunskih bolesti. Ubrzava regenraciju, podmlađuje, utiče na procese detoksikacije.

Protokol se određuje individalno u odnosu na problem pacijenta.

Rezultati deistva ovog aparata: stabilni efekti ozdravljenja, vraća pokretljivost zglobova i kičme, zasićuje ćelije kiseonikom, doprinosi protoku venske i limfne cirkulacije, povećava imunitet, vraća san, efikasan kod alergija,bolova, poboljšava tonus i izgled kože, ima umirujuće deistvo. Povećava vitalnu energiju.


Aparat ruskog akademika Petra Garjajeva MMGM


 

Lekovite matrice akademika Petra Garjajeva

Zvučni vibratorni kodovi za isceljivanje organizma:

- epilepsija
- autizam
- programi za stimulaciju pamćenja i kognitivnih funkcija mozga
- autoimunske bolesti
- bolesti štitaste žlezde
- endokrine bolesti (muška i ženska linija)
- bronhijalna astma
- problemi zavisnosti (alkoholizam, tabletomanija, nikotin)

 

 

Vibratorno-talasna informaciona terapija dr.Garjajeva je lekovita za genom čoveka Radi na informacionom memoriskom kodu ćelije (genomski i mitohondrijski nivo) i svakim vibratornim „udarom“podseti ćeliju na njen vitalni kapacitet i funkciju. Tako se ponavljanjem, ćelija osveži i svaki put za energetski kvantum pojača svoju prirodnu funkciju. U izvesnom smislu to je proces regeneracije gde ćelija ponovo prima informacije o svom fiziološkom funkcionisanju.

Broj tretmana zavisi od težine i hroniciteta bolesti. U toku meseca savetuju se 6 do 9 tretmana (dva puta nedeljno), obično do tri meseca jedan terapijski protokol. Ovi protokoli podrazumevaju na početku program detoksikacije organizma, promenu kompletnih navika u vezi ishrane, hidriranja. Po potrebi radi se na eliminisanju podsvesnih programa koji negde blokiraju na fizičkom segmentu. Ceo paket radi u interesu čoveka i zahteva kompletnu promenu unutrašnje sredine koja je negde i dovela do nastanka problema. To je proces koji zahteva vreme ali kada se jednom osvesti i prihvati primarni engram na kome je nastao problem, rezultati su svakako vidljivi i značajni.

Ono što želim da napomenem ovi protokoli ne isključuju medikamentnu (tabletiranu) terapiju koju osoba koristi. Kako raste vitalnost i energetski kapacitet na nivou ćelije smanjuje se potreba za medikamentnim lekovima.

dr.Valentina Jakovljević

 

Zakažite Vaš pregled
Anima-Integrativni Centar
063 84 40 352Telefon Savetovališta: 063/84-40-352 - Samo za zakazivanje


Ukupno: 2898   Danas: 13   Juče: 125

© Autentik.net Jagodina Pomoravlje Šumadija Beograd Srbija